• Kunst en Cultuurprogramma 2013 Vitalis Brunswijck

  NETTY GIELEN Eindhoven Netty had zes jaar les van kunstschilder André Marchand uit Maarheeze. Cursussen in materieschilderen en "flow painting" volgde zij bij René de Vries en Eelke van Hoof. Haar voorkeur gaat uit naar het realistische schilderen en dan voornamelijk portretten. Daarin heeft zij haar eigen stijl ontwikkeld en gebruikt zij het liefste olieverf. Daarnaast mag zij graag een figuratief, modern of abstract schilderij maken. Netty is en blijft volop in ontwikkeling, op zoek naar een combinatie van realistisch- en materie schilderen. "Er zijn zoveel manieren om gevoelens en gedachten om te zetten in kunst", zegt ze. "Ik kijk om me heen en gebruik wat mens, natuur en dier me laten zien". Netty heeft geëxposeerd in Atelier Thea in Eindhoven en Veldhoven.

  Download PDF
 • Drop box

  Expositie Netty Gielen Johannes Buijslaan Eindhoven


  https://www.dropbox.com/s/sv9dg1x6e5xivra/artworks%20strp.m4v?dl=0
 • www.dichterbij.nl

  Voormalige Lidl nu expositieruimte voor ARTWORKS Strp REGIO | 03 september 2015 | reageer | Door Arno de Natris, EINDHOVEN - Op de plek waar tot voor kort de Lidl gevestigd was aan de Johannes Buijslaan exposeren Thea van den Berge, Jos Fiers, Netty Gielen, Janny Lakerveld, Liesbeth Marinus en Michael Bastiaans nu. De voormalige winkel gaat nu door het leven als expositieruimte, met de mooie naam ARTWORKS Strp. De kunstenaars (allemaal 60+) die er nu exposeren zijn al acht jaar actief. Ze exposeerden eerder in de Kruisstraat, Winkelcentrum Woensel en in het Veldhovense City Centrum. Nu vind je hun werk in de Johannes Buijslaan. Wie de kunstwerken wil zien kan op maandag terecht van 13.00 uur tot 15.30 uur. Van dinsdag tot en met zaterdag opent de tentoonstelling om 10.30 uur.


 • www.ed.nl

  Home / Regio / Eindhoven / 130 kunstenaars exposeren tijdens Kunst Expo Eindhoven 130 kunstenaars exposeren tijdens Kunst Expo Eindhoven Facebook Twitter Google+ Geplaatst op 05 juli 2016 Laatste update 05 juli, 14:25 Foto's 1 REAGEER Kunst Expo Eindhoven Kunst Expo Eindhoven The Creative Lab EINDHOVEN - Op Klokgebouw 50 in Eindhoven tonen zaterdag 9 en zondag 10 juli ongeveer 130 kunstenaars hun werken. Op Strijp-S heeft op die twee dagen Kunst Expo Eindhoven plaats. Er zijn diverse stijlen en soorten kunst te zien. Het aanbod varieert van beelden, tekeningen en schilderijen tot fotografie, muurobjecten en keramiek. De lijst met exposanten is namelijk lang. Ook is er livemuziek. Op beide dagen is de gratis toegankelijke Kunst Expo van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Het is de derde editie van het evenement. Zie ook Expositie Kunst Eindhoven


 • Atelierroute-eindhoven.nl

  GALERIE ARTWORKS STRM DEED MEE AAN DE ATELIERROUTE EINDHOVEN 2017 Diverse schilderijen en beelden van mij waren en zijn daar te zien.


 • Galerie Artworks STRM

  Per 1 december 2017 is onze galerie Artworks STRM aan de Leenderweg 72 te Eindhoven gesloten.